Hvordan at shoppe for din once in a lifetime brudekjole

Han foreslog, du sagde ja. Brylluppet planlægning er i fuld gear, og det tid til at shoppe for din brudekjoler. Din brudekjole er den mest mindeværdige og dyre kjole du nogensinde vil købe. Her er nogle praktiske råd til at gøre din shopping tur sjov og lade dig vide, hvad de kan forvente.

Lav en aftale for at prøve på brudekjoler. Nogle brude saloner kræver ikke dem, men en aftale vil garantere dig den individuelle opmærksomhed af en brude konsulent og plads i omklædningsrummet.

Gang din shopping tur til din bedste fordel. Hvis du handler på en hverdag eftermiddag, vil du få mest opmærksomhed, og du vil ikke konkurrere med en masse andre brude som du ville i weekenden. Du får også mere tid til at shoppe.

Brudekjoler
Du vil få de bedste tilbud, hvis du handler i november og december, hvor de brude saloner er langsomme og nye merchandise ankommer. Der vil være mere salg og flere incitamenter til at købe, fordi de har brug for at rydde ud lager for at gøre plads til nye materiel, der ankommer. Brudekjoler ankommer i cyklusser, med det sene efterår og tidlige vinter som den tid de fremstiller skibet ud ny merchandise.

Må ikke handle for tidligt, hvis dit bryllup er to år væk, og du ikke er parat til at købe, blive hjemme og surfe på nettet for idéer. De stilarter vil ændre og din idé om din drøm kjole kan ændre sig, sammen med din vægt og bryllup planen. Stilen kan også længere af producenten.

Må ikke handle for sent. Brudekjoler bør bestilles 9 måneder til et år i forvejen. Producenterne tager 16 til 20 uger til mode din kjole grund af alle de hånd arbejde, der er gjort på kjolen. Du skal også give transport tid og tid til at have ændringer gjort. Hvis du handler i sidste øjeblik, risikerer man stor skuffelse. Du vil enten nødt til at købe off the rack eller betale producenten ekstra for farende din kjole.

Shop forberedt. Dette bør ikke engang at blive nævnt., Bær undertøj på din shopping tur. Bær rent undertøj og være frisk bad eller risiko større forlegenhed. Nogle saloner vil sende dig hjem til brusebad eller komme tilbage med undertøj og hvem kan bebrejde dem? Du forsøger på dyre hvide kjoler! Og hvis du ikke bære undertøj, vil du blive stående i omklædningsrummet sorteper nøgen. Hvis du er utryg, vil du konsulent være dobbelt ubehageligt.

Brudekjole
Medbring en stropløs bh, hvis du har en og et par hæle for at få en fornemmelse for, hvordan den kjole vil se på dig.

Må ikke handle med en posse. Shop med nogen, du har tillid til, din mor, din søster, din bedste ven. Må ikke handle med hele dit bryllup part. Alt for mange mennesker betyder en masse forvirring for dig og din konsulent. Alt for mange udtalelser vil gøre dig skør. Er de giver dig deres sande mening, eller plukke en kjole, de ville bære til deres eget bryllup? Inviter dine venner til at se dit valg efter du har foretaget dit valg. De vil være mere interesseret, når du har valgt din kjole. Sure, en kæmpe shopping tur lyder sjovt, men du vil helt fortryde det, når du forlader udmattet, forvirret og forværret.

Forsøg ikke at proppe alt for mange shopping aftaler på én dag. Forsøger på brudekjoler er udmattende. Du vil blive stående i hælene i lang tid. Nogle af de kjoler er meget tunge. Pretty snart vil du blive ramt af hvidt slør, et bryllup begreb, der betyder, at alle kjoler er begyndt at se ens. Begræns dine aftaler til ikke mere end to om dagen og tage tid i mellem at Grib noget at spise og drikke. Den eneste måde du kan være på toppen af din kjole shopping spillet er at være drevet op, hydreret og afslappet. Dens vil være en lang dag!

Shop med et åbent sind og en god holdning. Du har en kjole ætset ind i dit sind. Du lukker dig selv til kjoler, der kan være mere flatterende på din figur, koster færre penge og være kjolen. Vær åben og modtagelig for forskellige halsudskæringer, body stilarter og tekstiler. Du kan lade med kjolen stadig ætset i dit sind, men du kan bare finde den kjole, hvis du stopper fortæller dig selv, at du er betyder. Ved konstant at styrke din pickiness, vil du gøre dig selv og din shopping følgesvend skør. Brude konsulenter er uddannet og har erfaring i at finde kjoler, der får mest ud af din figur og skjule de dele, der skal skjules. Stop klynker og lytte, vil du blive overrasket over, hvor fantastisk du kan se, hvis du bare åbne dit sind og justere din holdning.

Hvad kan du forvente, når du køber din brudekjole. Forvent at være hilses i brude salon og møde din konsulent. Din kjole konsulent vil stille dig nogle spørgsmål om dit bryllup. De vil spørge dig om, hvilken type bryllup, den formalitet af brylluppet, og din brudekjole budget. De er ikke at være nysgerrige. De har brug for at hjælpe dig med at vælge en kjole fra et sind boggling udvalg af kjole stilarter. Du kan ikke prøve alt på i butikken, dens fysisk umuligt. De har også brug for en idé om din kjole budget, så du ikke falder i kærlighed med en kjole, der er ude af din prisklasse. Hvis du ønsker at se kjoler under tusind dollars eller under fem hundrede dollars, så fortæl dem ærligt at undgå en masse skuffelse fra din side.

Du vil blive vist stilarter, er du velkommen til at sige nej til noget, du ikke kan lide. Vær ærlig, vil du ikke lide alt, og det vil hjælpe din konsulent trække flere kjoler, der er på linje med, hvad der ser bedst på dig, og du kan lide.

Du vil blive hjulpet prøve på kjoler. Dressing dig selv i en brude salon er svært, så forvente at blive hjulpet til og fra med den kjole, ud over at zippe kjolen.

Du vil blive bedt flere spørgsmål, for eksempel, har du det godt i denne stil?

Din konsulent vil kategorisere dine kjoler med de kjoler, du kan lide, de Maybes og konkret ingen måde. Du vil måske forsøge igen kjoler, du kan lide at skære ned på dine valg. Din konsulent vil holde den kjole stil på fil, så når du vender tilbage, kan finde den stil.

Hvis du ikke er tryg i stil, dens et nej. Hvis du føler dig overvældet i en stil, dens et nej. Hvis du føler fedt i en stil, dens et nej. Shopping MissyDress at finde de smukkeste brudekjoler med høj kvalitet og lav pris.