Fem ting at se til, når de køber et Rolex

Du er en mand blandt mænd. Du nyder respekt. Folk beundrer dig for de ting, du gør. En mand, der ønsker og får kun det bedste skal have det bedste tidsmåler nogensinde er lavet.

Det ur ville være et Rolex. Og du fortjener den ægte vare og ikke nogle gode lookin ‘falsk, at du samlet op for omkring $ 700.

Med al den hype om Rolex-ure, har der været en kraftig stigning i replika Rolex industrien. I virkeligheden er der ikke mange dage, der går forbi uden et par spam e-mails i min indbakke forsøger at få mig til at købe en falsk Rolex eller anden schweizisk-made replika luksus ur.

Rolex
Denne artikel blev skrevet for at hjælpe fyre som du køber det Rolex-ur, som du har været der ønsker og har bare ikke haft tid til forskning nok til at vide, at du ikke blive snydt. Rolex forhandlere, master urmagere og ja, falske beslutningstagere, har givet os nogle nyttige tips, der kan spare dig både store bukke og store sorger.

1. Kun en autoriseret forhandler kan sælge en helt ny Rolex-ur med en fabrik warrantee. Der er ingen undtagelser til denne!

2. Lige bands er gode bands og knæk bands er dårlige. First off, hvis armbåndet ikke åbenbart matcher uret, gå videre ned til den næste forhandler. Armbåndet kan fortælle dig, om det ur er en reel eller falsk. Saml uret og hold den over en blød overflade med uret nedad. Kig på links i armbåndet. Er de hængende pæn og glat eller er de alle knæk op? Disse armbånd links kan strække lidt over tid, men de bare ikke knækkes. Hvis armbåndet er bøjet, er det sandsynligvis en falsk.

3. En af de mest sigende aspekter af Rolex forfalskninger er, at den anden hånd “flåter” sekund for sekund omkring skiven i stedet for at kører problemfrit, som det ville på en ægte Rolex-ur.

4. En anden bemærkelsesværdige træk ved et ægte Rolex er boble-lignende dato vindue, der forstørrer datoen på GMT, Submariner og andre modeller. Hvis datoen nummeret i dette vindue, eller forstørrelsesglas boble selv er skævt eller lidt off center, kigger du på en falsk.

5. Ægte Rolex ure har et hologram-kodet mærkat på bagsiden af uret. Der er referencenummer unikt til uret og over er et hologram Rolex krone logo. Mens falske Rolex kan have klistermærker på ryggen, de er som regel ikke sande hologrammer og ændrer ikke udseende, når drejet eller set fra forskellige vinkler.

Hvis du ønsker at bestille en brugt Rolex online; at undgå at blive snydt, læse disse tips:

1. Kontroller webstedets adresse og sørg for at det ender i .com eller noget andet bekendt. Sørg også for, at hjemmesiden ikke er vært ved en gratis domæne selskab som Geocities eller stativ.

2. Når du køber fra EBay, altid kontrollere, at sælgerne rating og læse nogle af deres seneste feedback. Send flere e-mails med spørgsmål om emnet. Hvor kom det fra? Hvad er serienummeret? Hvornår blev det sidst serviceret? Er det at holde god tid? Hvis de ikke reagerer, er de ikke din sælger. Der vil altid være en anden sælger med en anden brugt Rolex, der vil fungere perfekt for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *